Bijeli vijenac

(1 recenzija korisnika)

150.00 350.00 

Vijenac napravljen od prirodnog i svježeg cvijeća dostavljamo na adresu po vašoj želji.Nedostatkom vremena ili ne mogućnošću dolaska na sprovod ne znači da nećete moći izraziti sućut i svoje žaljenje.Mi ćemo dostaviti vijenac ili cvjetni aranžman u vaše ime. Specijalna ponuda donošenje vijenaca na grobno mjesto sa posvetom prikačenom na cvijeću.Možete da nam pošaljete na email ukoliko želite da cvijetovi budu u nekoj drugoj boji.Uvijek se možete informirati ili poslati nam dodatne napomene ili vaše želje na email: office@cvjecarnica-zagreb.com Dostava vijenaca u Zagrebu.

Kad isporučujemo:onda kad vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Zagrebu
podrijetlo:Nizozemska
dionica:Neograničena količina
kvaliteta: A (najkvalitetnija)
sastav:ruže,margarete,zelenilo,ljiljani
 
 

 

Obriši

Product Description

Dostava vijenaca u Zagrebu.

 Cvjećarnica Zagreb dostava vijenaca zadržava pravo izmjene određenih cvijetova ukoliko nije sezona istih ali će uvijek bit zamijenjeni cvijetovima iste kvalitete i sličnog izgleda. Molimo vas da u napomeni napišete sve ono što bi nam bilo od pomoći prilikom dostave aranžmana.

                                                                                                                                                                   Internet Cvjećarnica Zagreb

Additional Information

odaberite-velicinu-buketa

mali, srednji, veliki, posobno veliki

1 recenzija za Bijeli vijenac

  1. anita

    Moj suprug i ja smo kupili vijenac za nasu pra baku za njen grob! Mi zivimo u USA i nismo mogli doci sa nasom family! Croatia Cvjecarna je super za nas! Dobili smo pomoc od Ane i vijenac je preljep i stigo na vrijeme! Ana je bila uz nas cijelo vrijeme! Hvala puno! Kad opet treba kupiti cvijece mi cemo vas koristiti!! Thank you! If you live in usa and need to send flowers to croatia use this florist it is so worth it!!!

Napiši recenziju